HOE GA IK TE WERK

MEETING

meeting

De eerste stap om een website op maat te laten maken is het contacteren van ITDeSmet.
Gedurende een afspraak, waarbij ik nauwkeurig luister naar wat u verwacht van de website, bespreken we samen alle details van het nieuwe project.
Aan de hand van dit gesprek probeer ik een beeld te vormen van wat u wenst en wordt er een gratis, vrijblijvende offerte opgesteld!

ONTWIKKELING

ontwikkeling

Als u akkoord bent met de offerte, dient u een voorschot van 25% te betalen.
Het voorschot wordt gebruikt om de nodige domeinnaam en webhosting aan te kopen en te registreren.

Éénmaal geregistreerd, start ik met de ontwikkelingsfase van het project. Er wordt wel enige input verwacht, u dient mij namelijk te voorzien van de inhoudelijke informatie en afbeeldingen, tenzij anders overeengekomen.

TESTING

testing

Gedurende de technische ontwikkelingsfase is het mogelijk om de voortgang gedeeltelijk op te volgen via de klantenzone met uw persoonlijke gegevens.

Als de technische ontwikkeling van de professionele website op maat afgerond is, zorg ik voor het uitgebreid testen van de website op vlak van functionaliteit.

De website wordt ook op verschillende toestellen getest zoals computer, tablet en smartphone indien u de optie 'responsive webdesign' gekozen heeft.

LANCERING

lancering

Als de website de testfase doorstaan heeft, is deze klaar voor oplevering.
Als u tevreden bent met het resultaat, maak ik de eindfactuur op.

Na het betalen van de eindfactuur, plaats ik de gloednieuwe website online op het door u gekozen domein!

SUPPORT

support

Het spreekt natuurlijk voor zich dat u steeds kan rekenen op alle ondersteuning en advies met betrekking tot uw website en het opbouwen van online activiteiten! Bij onduidelijkheden of vragen, mag u mij altijd contacteren.

Als er nog bepaalde zaken toegevoegd of aangepast dienen te worden na de lancering van de website is dit uiteraard geen probleem.
Hou er rekening mee dat deze zaken apart gefactureerd zullen worden!
Doe gerust beroep op mijn onderhoudscontract voor uw website, waarbij kleine aanpassingen gedurende het hele jaar inbegrepen zijn voor een vaste prijs!

Interesse in een website?

Contacteer mij snel en ik stel een gratis, vrijblijvende offerte op voor uw project!

WEBHOSTING-PAKKETTEN

Starter
50 /jaar
 • één domeinnaam
 • één email account
 • 1 GB webruimte
 • subdomein
 • statistieken
Professioneel
100 /jaar
 • één domeinnaam
 • drie subdomeinen
 • drie email accounts
 • 3 GB webruimte
 • statistieken
BUSINESS
150 /jaar
 • één domeinnaam
 • tien subdomeinen
 • tien email accounts
 • 10 GB webruimte
 • statistieken

WEBDESIGN OPTIES

ZAKELIJK E-MAILADRES

Een zakelijk e-mailadres bevat uw eigen domeinnaam, bijvoorbeeld info@itdesmet.be. Op die manier zorg je voor naamverspreiding via mailing, waardoor mensen meteen gelinkt worden aan je bedrijf!

Een gepersonaliseerd e-mailadres is ook veel professioneler dan een doorsnee e-mailadres van Outlook of Google.

zakelijke email

GOOGLE MIJN BEDRIJF

Werf nieuwe klanten aan dankzij een aanmelding bij Google.
Wanneer mensen op Google zoeken naar uw bedrijf of vergelijkbare bedrijven, wordt uw informatie weergegeven.

Laat uw bedrijf van zijn beste kant zien met Google Mijn Bedrijf en haal klanten binnen door nuttige informatie te delen.

google mijn bedrijf

RESPONSIVE WEBDESIGN

Responsive webdesign is webdesign waarbij ik streef naar een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten van computerschermen tot tablets en mobiele telefoons.

Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface.

responsive webdesign

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization of zoekmachineoptimalisatie.

SEO is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor die webpagina relevante trefwoorden.

seo

ONDERHOUDSCONTRACT

ITDeSmet zorgt ervoor dat u zich over het onderhoud van uw website alvast geen zorgen hoeft te maken! Ik hou de website en plugins up-to-date, zodat er geen verouderde technieken gebruikt worden en de website snel toegankelijk blijft!

Als je een website in combinatie met een onderhoudsformule neemt, hoeft u zich geen ook zorgen meer te maken over bijkomende kosten bij aanpassingen van tekstuele inhoud van de website of het toevoegen van een extra afbeelding.

onderhoudscontract
footer image